Welkom

 

Mijn naam is Frank Oosterhof, overnachtfond speler in het mooie Zuid-Holland. Ik speel vooral middaglossingen en als het zover is is het de bedoeling om de ZLU vluchten te spelen.

Mijn hok is opgebouwd uit duiven van Jelle Jellema, Gebr. Limburg, Comb. Klip & Verhagen , een enkele bij Bennie Homma, Albert v/h Hoofd, G. C. van Helden. Deze duiven worden onderling gekruist en soms zuiver gezet.

Na mijn teletekstvermdelding in 2014 is het mijn missie om ook idt jaar weer vroege duiven te klokken, en het liefst weer een teletekst vermelding.

MR. PERFECT 5E SECT 2 Cahors 4.1076 duiven 20-06-2014 geklokt om 22.04 uur 15 uur en 4 min in de lucht gehangen voor 883km

 

MR. Perfect

 

Hierboven kleinzoon(5e TT Cahors) legendarische ” Fransie de 85″ deze won 2x 1e Pau Groot Rotterdam  maar ook 1e Chantilly vader en grootvader duifkampioenen in de Fondclub Rotterdam.

 

Ik wens u vanaf deze plaats veel leesplezier op mijn site en houd deze in de gaten. Elke week in het vluchtseizoen worden de vroegste meldingen automatisch geplaatst en indien mogelijk zal ik een verslagje maken van de vluchten, zowel africhting als de overnacht.

Frank Oosterhof.

Stayers of the sky